Gå til indhold
SUMMER SALE Spar 30- 50% 🍋 Se det hele her!
SUMMER SALE Spar 30- 50% 🍋 Se det hele her!

Hej! Mit navn er Jannie – jeg er mor til tre og ejer Mini Monde Copenhagen.

Webshoppen er et personligt univers skabt udefra egne erfaringer, hvor vi dagligt inviterer dig indenfor og byder dig velkommen i Mini Monde familien. Så selvom du bor langt væk, vil du altid opleve en tryg og personlig service hos os.

Du kan altid træffe os på shoppens chat, på mail og på de sociale medier, hvor vi altid står til rådighed for besvarelse af de spørgsmål du må have.

Udvalget ændrer sig løbende så du vil altid finde det fineste børnetøj, legetøj og interiør på shoppen. Mit fokus vil altid være på mærker og varer som er af god kvalitet, derfor vil du finde økologiske, bæredygtige og GOTS-certificerede mærker på shoppen.

Jeg har en stor passion for bæredygtighed og en kærlighed til tidløst design og kvalitet, når jeg udvælger brands og designs til Mini Monde, men det er også detaljen eller det lidt ekstra, som gør at du og dit barn kommer til at elske tøjet, så det kan gå i arv og skabe glæde i mange år frem.

I januar 2024 har jeg valgt at udvide og som supplement til shoppen har jeg åbnet butikken Mini Monde. Butikken ligger i hjertet af Nykøbing Falster i nogle af byens ældste og smukkeste lokaler. Du finder butikken Langgade 16, 4800 Nykøbinng Falster. I butikken afholdes der løbende events og du har selvfølgelig også altid mulighed for at afhente dine pakker i butikken.

Tak fordi du kiggede forbi!.

Kærlig hilsen Jannie


Mini Monde Copenhagen 

Hej! Mit navn er Jannie – jeg er mor til tre og ejer Mini Monde Copenhagen.

Webshoppen er et personligt univers skabt udefra egne erfaringer, hvor vi dagligt inviterer dig indenfor og byder dig velkommen i Mini Monde familien.
Så selvom du bor langt væk, vil du altid opleve en tryg og personlig service hos os.

Du kan altid træffe os på shoppens chat, på mail og på de sociale medier, hvor vi altid står til rådighed for besvarelse af de spørgsmål du må have.

Udvalget ændrer sig løbende så du vil altid finde det fineste børnetøj, legetøj og interiør på shoppen.

Mit fokus vil altid være på mærker og varer som er af god kvalitet, derfor vil du finde økologiske, bæredygtige og GOTS-certificerede mærker på shoppen.

Jeg har en stor passion for bæredygtighed og en kærlighed til tidløst design og kvalitet, når jeg udvælger brands og designs til Mini Monde. Men det er også detaljen eller det lidt ekstra, som gør at du og dit barn kommer til at elske tøjet, så det kan gå i arv og skabe glæde i mange år frem.

I januar 2024 har jeg valgt at udvide og som supplement til shoppen har jeg åbnet butikken Mini Monde. Butikken ligger i hjertet af Nykøbing Falster i nogle af byens ældste og smukkeste lokaler. Du finder butikken Langgade 16, 4800 Nykøbinng Falster.

I butikken afholdes der løbende events og du har selvfølgelig også altid mulighed for at afhente dine pakker i butikken.

Tak fordi du kiggede forbi!

Kærlig hilsen Jannie
Mini Monde Copenhagen

RING TIL OS

+ 45 22 66 03 79

Skriv til os

info@minimonde.dk

Følg os

Følg os på Instagram